Zijslaapkussen nekklachten

Welk kussen heb je als zijslaper nodig bij nekklachten?

Ben jij een zijslaper? Dan kan het lastig zijn om de juiste kussen te vinden die je nekklachten verlicht. Gelukkig vertellen we je hier alles over het vinden van een goed hoofdkussen voor zijslapers. 

Waarom zijslapers een goed kussen nodig hebben

Helaas is niet iedere zijslaper zich ervan bewust dat er kussens bestaan die speciaal voor hen zijn gemaakt. Bij zijslapers is het namelijk belangrijk dat het kussen je op een manier ondersteunt dat je bovenste ruggenwervels op een horizontale lijn zitten. Dit zorgt voor een betere houding en verlicht je nekklachten waardoor jij de dag goed kan beginnen. Omdat wij het belangrijk vinden dat iedere type slaper beschikt over een geschikt kussen, hebben wij kussens ontwikkeld speciaal voor de zijslaper.

Onze kussens voor zijslapers

Onze kussens voor zijslapers zijn beschikbaar in verschillende hardheden om jou het beste resultaat te kunnen bieden. Zo kan je kiezen tussen stevig, medium of zacht. Welke hardheid jij nodig hebt? Wanneer jij de gewoonte hebt om je hand of arm onder je kussen te leggen is de kans groot dat je dan een te zacht kussen hebt. Over het algemeen zien we dat zijslapers gaan voor een stevig kussen.


Jouw voordelen van onze kussens

Met onze kussens;

  • Verhelp je je rug-, schouder en nekklachten;
  • Heb je een optimale ondersteuning van je nek en schouders;
  • Verbeter je je slaaphouding.

Begin je al een beetje moe te worden? Slaap dan lekker en kies hieronder het kussen waar jij optimaal de dag mee kunt beginnen als zijslaper! Je krijgt op al onze kussens twee jaar garantie en kan je 30 dagen proefslapen.

Uitgerust wakker worden

Reactie plaatsen