Slaapcomfort

Het ultieme slaapcomfort met een orthopedisch hoofdkussen

Ken je dat gevoel? Je wekker gaat na een lange nacht van draaien en wroeten in bed. Je komt overeind en er steekt een pijnscheut van je nek door naar je onderrug. De hele nacht was verschrikkelijk en nu ga je er ook nog eens de hele dag last van hebben! In deze blog geef ik je graag een tip over het verbeteren van je nachtrust. Lees je met me mee? 


Wakker worden zonder onverklaarbare pijntjes

Wanneer je in bed ligt, zorgen jouw matras en hoofdkussen voor het ultieme ligcomfort. Zie je een afdruk van jouw hoofd terug in jouw kussen wanneer je wakker word? Dit is vaak foute boel. Je ligt dan niet meer op de goede hoogte in vergelijking met jouw schouders en rug. Met een orthopedisch hoofdkussen heb je hier geen problemen meer mee! Een orthopedisch hoofdkussen is zo ontworpen dat jouw rug, schouders en nek altijd in verhouding blijven en je in een neutrale houding terecht komt. Het kussen zorgt ervoor dat jouw hoofd min of meer in een rechte lijn ligt met jouw wervelkolom. Dit vermindert rug- en nekklachten.

Rug- en zijslapers

Of je nu een rug- of zijslaper bent, maakt voor dit orthopedisch hoofdkussen geen verschil uit. Het Best Life Guna kussen heeft namelijk een wat smallere kant van 9cm en een bredere kant van 12cm. Best Life heeft samen met orthopedische experts dit kussen ontwikkeld, die precies de contouren van jouw nek en schouders volgt. Slaap je op je zij? Dan is de smalle kant precies goed! Natuurlijk kun je zelf wel gewoon kiezen welke kant je lekkerder vindt liggen.


 Wist je dat een orthopedisch hoofdkussen niet alleen goed is voor jouw rug en nek? Dit kussen is namelijk gemaakt van traagschuim, hierdoor blijft het hoofdkussen altijd in vorm. Doordat het traagschuim zorgt voor een drukverlagende werking, ontlast het jouw lichaam, worden de luchtwegen beter vrijgemaakt en optimaliseert het jouw bloedsomloop.


Wil je meer te weten komen over orthopedische hoofdkussens? Lees dan ook zeker onze blog; Waarom kiezen voor een orthopedisch hoofdkussen?

Lekker slapen

Wat zijn de voordelen van een orthopedisch hoofdkussen?

Even in het kort alle voordelen van een orthopedisch hoofdkussen onder elkaar:

  • De wervelkolom komt een een neutrale houding met het gebruik van een orthopedisch hoofdkussen;
  • Een orthopedisch hoofdkussen zorgt voor ontlasting van gewrichten en ultieme ontspanning van het lichaam;
  • Het gebruik van een orthopedisch hoofdkussen kan klachten zoals rugklachten, nekklachten en hoofdpijn voorkomen of verminderen.
Reactie plaatsen