Best Life Doneert

In 2024 leven bijna een miljoen Nederlanders onder de armoedegrens. Stichting Burgerinitatief Nederland zet zich in om deze mensen onder de armoedegrens te helpen met voedselpakketten en spullen. Best Life biedt een helpende hand en doneert 150 ergonomische kussens, een prachtig cadeau voor de mensen die het kunnen gebruiken.

"Iedereen verdient een goede nachtrust" 

null

Waarom deze actie?

Bij Best Life geloven we dat een goede nachtrust de sleutel is tot een gezond en gelukkig leven. Echter, voor velen onder de armoedegrens blijft dit een onbereikbare luxe. Met deze donatie willen we deze kloof overbruggen en iedereen de kans geven op de rust die ze verdienen.

Samen zorgen we ervoor dat iedereen de kans krijgt om de slaapkwaliteit te verbeteren.  Dit zal ook zeker niet te laatste keer zijn de Best Life teruggeeft aan mensen die het nodig hebben!

"Slapen is een basisbehoefte, maar voor velen is het onmogelijk te investeren in een goed kussen. Een goede nachtrust vermindert stress en laad je op voor de dag die komt. We zijn jullie zeer dankbaar voor de donatie van de Best Life kussens." - Jacco Van Den Essenburg (Manager Stichting BurgerInitiatief)

 Samen zijn we sterker!

 

Best Life Geeft Terug!

En jij kan zien hoe dit is gegaan!

Chat met ons

Geen chatrobot, maar een échte slaapspecialist

Bel ons

Maandag tot Vrijdag: 09:00 - 18:00

Mail ons

Wij beantwoorden je mail altijd binnen 24 uur